MÁGIA

5 szerencsét hozó kínai varázslat - Biztosítsd, amire szükséged van!

Mire lenne szükséged? Pénzre? Szerelemre?Üzleti sikerre? Biztosítsd magadnak megfelelő szerencsét hozó kínai varázslat egyikével, amely az ősi kínai hagyományokon, a Feng shuin nyugszik a biztos siker érdekében! Használd az ősi kínai szimbólumokat, idézd meg az isteneket és legyen meg mindened, amire csak vágysz!

{KEPGALERIA}

Szerencse az új szerelemhez

Ezt a varázslatot pénteki napon végezd el növő hold idején.

Keresd meg lakásodban a Szerelem, Házasság területét, ami délnyugaton található. Tisztítsd meg, uralkodjon ott tisztaság, ne legyen ott éles, szúrós holmi. Helyezz oda egy sárkányfejű teknőst, hátán kis teknőssel szimbólumot.

Majd gyújts meg egy ying-yang gyertyát. Írd fel a kívánságodat egy kis cetlire, amin szerepel a szerelem szimbóluma. Vizualizáld a vágyadat ahogy megleled a párodat, majd mond el a következő igézetet: „A hold már magasra hágott az égen, Csang-O, halld meg kérlek kérésemet, mert nem akarok több magányos órát tölteni egyedül a sötétben. Ragyogj le rám és hozz nekem olyan tiszta szerelmet, mint amilyen a hold felszíne, és világítsa be életemet az őszinte szerelmével.”

Ezután olvasd fel hangosan a cetlin szereplő kérésedet, majd tekerd össze egy piros kis szalaggal és kösd hozzá a teknős figurához.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL