MÁGIA

5 száz százalékig valódi és abszolút hatásos cigánymágia - Bánj velük óvatosan!

Mindig is óriási misztikum övezte a cigányok titokzatos, ősi mágiáját. De az biztos, hogy a cigányasszonyok szerint mindenki képes arra, hogy a természet és a mágia erejét megragadva alakítsanak a sorsukon. Nem könnyű valódi és igazán hatásos cigánymágiát találni, de mi találtunk neked 5 ilyen elképesztően erős és igazi varázslatot, amivel teljesítheted a vágyaidat!

.

 

 

 

Jóslás

Nyomtasd ki vagy rajzold le a képen is szereplő talizmánt egy pergamenre fekete tintával, vagy ha nincs rá módod egy sima papírra. Utána fogd a kezedbe és képzelj el meleg energiákkal megtöltöd. Az eredeti varázslatban szerepel pár csepp vér hozzáadása, de ettől eltekinthetünk. Vizualizálj hideg, ezüstös energiát a talizmán köré majd mond:

„Ez a talizmán látást ad nekem. Úgy legyen!

Gyújts meg egy ezüst vagy fehér gyertyát, és helyezd mellé a talizmánt. Hagyd leégni a gyertyát, utána vedd magadhoz. Ezután az éjszaka folyamán vagy a meditációban látomásaid lesznek, de értelmezni a látottakat, már neked kell! A legjobb, ha mindig van egy kérdés a fejedben, amire választ szeretnél kapni.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL