MÁGIA

5 száz százalékig valódi és abszolút hatásos cigánymágia - Bánj velük óvatosan!

Mindig is óriási misztikum övezte a cigányok titokzatos, ősi mágiáját. De az biztos, hogy a cigányasszonyok szerint mindenki képes arra, hogy a természet és a mágia erejét megragadva alakítsanak a sorsukon. Nem könnyű valódi és igazán hatásos cigánymágiát találni, de mi találtunk neked 5 ilyen elképesztően erős és igazi varázslatot, amivel teljesítheted a vágyaidat!

.

 

 

 

Pénzmágnes

Ez a varázslat úgy vonzza majd hozzád a pénzt, mint mágnes a fémet, és vele együtt a pénzenergiákat, hogy feléd áramoljanak. Szükséged lesz a varázslathoz néhány ezüstpénzre vagy bármilyen más ezüst tárgyra, akár ékszerrel. Fogj egy tálat, tégy bele vizet és egy kis sót. Mosd meg az érméket és hagyd őket megszáradni. Majd fogj egy zöld gyertyát és írd bele az "MMM" betűket.

Fogd a gyertyát és mond: "Ez a gyertya napról napra egyre több pénzt hoz nekem."

Most gyújtsd meg a gyertyát, és hagyd, hogy a viasz az érmére essen és állíts rá a gyertyát. Bármire is állítod rá, ügyelj arra, nehogy elbillenjen!

Ezután mondhatod az igézetet: "A tűz erejével, a gyertya rezgései által, a zöld szín erejével, mágnesként vonzom magamhoz a pénz energiákat.  Így akarom, szóval így is lesz!”

Ezzel kész is a pénzmágnesed. Hagyd, hogy leégjen a gyertya és tedd egy biztos helyre az ezüstöt a megmaradt csonkkal együtt.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL