Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 olyan varázslat, ami ősszel működik a legjobban

Szerző:
Szabó Anna
Nem minden varázslat ugyanolyan hatásos az év bármely napján. Vannak speciális varázslatok, amelyeket meghatározott napon, időszakban vagy éppen évszakban a leghatásosabbak. Ilyen ez az 5 varázslat is! Akkor hozza el igazán a szerelmet, az anyagi jólétet és a vágyaidat, ha ősszel végzed el!

{KEPGALERIA}

Jóslat az őszi időszakra

Ha szeretnéd tudni mi történik veled az ősszel, mire számíthatsz, esetleg útmutatásra lenne szükséged, akkor ügyeskedj úgy, hogy egy kis őszi esőt begyűjts egy kis edénybe. De előbb szombati napon tisztítsd meg és szenteld fel az edényt e szavakkal: „Ami ebben összegyűlik, varázslatossá válik. Őszi eső hoz majd nekem tiszta látomásokat.”

Mikor meg van az eső, szombati napon, lila színű gyertyát gyújtva vedd a kezedbe az edényt és mond e szavakat: „Mikor szememet megérinti az istennő könnye, a látomások útja megnyílik előttem, és a köd felszáll, a jövőm tiszta lesz.”

Ekkor egy-egy ujjnyit kenj a szemhéjadra és a harmadik szemedre. Utána rövidesen térj lefeküdni, hogy álmodban rád találjanak a látomások és az útmutatás.

 

varázslat mágia ősz
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL