Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 olyan varázslat, ami ősszel működik a legjobban

Szerző:
Szabó Anna
Nem minden varázslat ugyanolyan hatásos az év bármely napján. Vannak speciális varázslatok, amelyeket meghatározott napon, időszakban vagy éppen évszakban a leghatásosabbak. Ilyen ez az 5 varázslat is! Akkor hozza el igazán a szerelmet, az anyagi jólétet és a vágyaidat, ha ősszel végzed el!

{KEPGALERIA}

Bőségkosár rituálé

Fogj egy kis kosarat, tégy bele almát, gyümölcsöt, süteményt, tejet, bort, esetleg mézet, magvakat. Majd menj kirándulni egy erdőbe! Keress egy olyan nyugodt pontot, - hallgass bátran a megérzéseidre - ahol elvégezheted a rituálédat. Gyújts egy aranyszínű gyertyát és kezd meg a rituálédat e szavakkal: „Ajándékot hoztam a Természet Isteneinek, Anyának és Atyának. Fogadjátok szeretettel és ha kedvetekre lesz, úgy ajándékozzatok meg bőséggel és jóléttel, hogy a hideg beálltával, a tél közeledtével se szenvedjek hiányt semmiből.”

Ekkor tedd a kosaradból az almákat, a gyümölcsöket mondjuk a választott kőre, fához vagy bokorhoz és a süteményt is. Majd e szavak kíséretében öntsd körbe a tejjel, borral, és esetleg mézzel őket: „Előbb nekem kell adnom, hogy kapjak, s ez így van jól. Ha sokat nem is, de azt a keveset, amit adok szívből adom, és szívből dicsérem neveteket és kérem, hogy áldjatok meg.”

Miután elvégezted, egy kicsit relaxálj, majd nézz körbe magad körül. Ha meglátsz valamit, egy gesztenyét, furcsa követ, falevelet, vagy bármi jellegzetest, azt vidd magaddal és köszönd meg, mert az egy kis „csereajándék”, ami biztosítja a kért bőséget.

varázslat mágia ősz
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL