MÁGIA

5 olyan varázsital, amit az Karácsonyi ünnepek alatt érdemes megitatnod

Ha már így közelednek az ünnepek, mond csak, te mire vágysz? Szerelemre? Hogy a párod még jobban kívánjon? Családi összetartásra? Arra, hogy megtudd az igazságot? Bármelyik elérhetővé válhat a számodra! Csak készítsd el az 5 varázsital valamelyikét és itasd meg a megfelelő személlyel az ünnepek alatt! Ne aggódj, mindegyik sima karácsonyi italnak van álcázva!  

 

Itasd meg a választott bájitalt azzal, akinek szánod a Karácsonyi ünnepek alatt! Ne aggódj, senki sem fogja megtudni, hogy valójában bájital, csak ha te elárulod! A siker viszont nem marad el!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Kívánságteljesítő ital

Szeretnéd, ha szeretteid álmai, vágyai teljesülnének? Akkor készítsd el ezt az italt, ami segít teljesíteni szívűk leghőbb kívánságát! Ezt lehetőleg Szentestre vagy Karácsony első napján itasd meg azokkal, akiknek szánod. Természetesen te is ihatsz belőle!

Ennek az alapja a forralt bor. Fahéj és méz mindenképpen legyen benne. A következő mennyiség egy főre szól, annyival kell emelned, ahány ember esetén szeretnéd, hogy teljesüljenek a kívánságai: 3 szem borókabogyó, fél mokkáskanál szerecsendió és kardámom, 1 tk. mák, 1 tk. verbéna, egy marék fehér rózsa.

Keverés közben mond az igézetet: „Fahéj a szerencse, a verbéna a szerelem. Kik megízlelik italomat, azok legyenek áldottak. Teljesüljön szívük minden óhaja, majd az istenek gondoskodnak róla, kívánságuk legyen pont olyan szent, mint ez az éjszaka!”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL