MÁGIA

5 olyan varázsital, amit az Karácsonyi ünnepek alatt érdemes megitatnod

Ha már így közelednek az ünnepek, mond csak, te mire vágysz? Szerelemre? Hogy a párod még jobban kívánjon? Családi összetartásra? Arra, hogy megtudd az igazságot? Bármelyik elérhetővé válhat a számodra! Csak készítsd el az 5 varázsital valamelyikét és itasd meg a megfelelő személlyel az ünnepek alatt! Ne aggódj, mindegyik sima karácsonyi italnak van álcázva!  

 

Itasd meg a választott bájitalt azzal, akinek szánod a Karácsonyi ünnepek alatt! Ne aggódj, senki sem fogja megtudni, hogy valójában bájital, csak ha te elárulod! A siker viszont nem marad el!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Titoktörő

Ha valakitől megszeretnél tudni valamit, az ünnepek alatt, itasd meg vele az italt és ha nem is rögtön aznap, de rövidesen elmondja!

Ennek az alapja a grog. Viszont ebből csak az igyon, akitől a titkot szeretnéd megtudni. Az alapanyagaihoz add hozzá még ezeket: fél mokkáskanál ánizs, orbáncfű, szemvidítófű és macskamenta és 3 szem galagonya.
Fogd a kezeid közé a bögrét, amibe töltötted neki, dobj bele egy kis kocka jeget és mond el felette az igézetet: „Megtörlek, ahogy a jég elolvad a forróságban! Mond el nekem, amire kíváncsi vagyok mond el… (itt meghatározhatod mit szeretnél tudni) mert úgy sem fogod tudni magadban tartani, miután ittál a titkokat feltörő, igazmondó italomból.”

Mikor elkészült, lehelj rá háromszor.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL