MÁGIA

5 olyan varázsital, amit az Karácsonyi ünnepek alatt érdemes megitatnod

Ha már így közelednek az ünnepek, mond csak, te mire vágysz? Szerelemre? Hogy a párod még jobban kívánjon? Családi összetartásra? Arra, hogy megtudd az igazságot? Bármelyik elérhetővé válhat a számodra! Csak készítsd el az 5 varázsital valamelyikét és itasd meg a megfelelő személlyel az ünnepek alatt! Ne aggódj, mindegyik sima karácsonyi italnak van álcázva!  

 

Itasd meg a választott bájitalt azzal, akinek szánod a Karácsonyi ünnepek alatt! Ne aggódj, senki sem fogja megtudni, hogy valójában bájital, csak ha te elárulod! A siker viszont nem marad el!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Családi összetartás

Ha szeretnéd, hogy a családi szeretet és béke ne csak az ünnepekkor – vagy egyáltalán akkor biztos meglegyen! – készítsd el ezt az italt, amelyből mindenki ihat!

A forró csoki lesz az alapod annyi főre, ahány embernek szánod és annyival kell többet adnod az alábbi, egy főre eső adalékanyagokból: 5 szem szegfű, 5 levél friss vagy 1,5 tk menta, 1 csipet szerecsendió, 1 tk. levendula, 3 szem rózsaszirom
Mikor elkészüld, tedd a keverék fölé a kezeidet és mond: „Kiknek ajkukhoz ér ez az ital, azok száján és szívében felhőtlen béke és a türelem rózsája terem meg. Legyen köztük egyetértés, mert ma összeköti őket az isteni szeretet, mely fellobban ma lelkükben. Nem lehet köztük vita sem háború, mert a harag tüzei kihunytak. Áldottak legyetek, ezennel a családi béke megköttetettet!”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL