MÁGIA

5 olyan varázsital, amit az Karácsonyi ünnepek alatt érdemes megitatnod

Ha már így közelednek az ünnepek, mond csak, te mire vágysz? Szerelemre? Hogy a párod még jobban kívánjon? Családi összetartásra? Arra, hogy megtudd az igazságot? Bármelyik elérhetővé válhat a számodra! Csak készítsd el az 5 varázsital valamelyikét és itasd meg a megfelelő személlyel az ünnepek alatt! Ne aggódj, mindegyik sima karácsonyi italnak van álcázva!  

 

Itasd meg a választott bájitalt azzal, akinek szánod a Karácsonyi ünnepek alatt! Ne aggódj, senki sem fogja megtudni, hogy valójában bájital, csak ha te elárulod! A siker viszont nem marad el!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Gyengéd szerelem

Van egy kiszemelted? Már randizol valakivel és biztosra mennél? Igyatok mindketten ebből az italból és meglásd, mágikusan vonzónak fog találni, és ha az égiek úgy akarják, fellobban köztetek a szerelem!

Ennek az alapja a puncs lesz, ugyanúgy két főre. Csak add hozzá még a következőket: 1 tk. gyömbér, 1 tk. hibiszkusz, fél tk. macskamenta, 1 csipet majoránna és egy 1 csipet rozmaring. Továbbá legyen benne gránátalma is!

Mikor forrni kezd, add hozzá a plusz adalékanyagokat és mond az igét: „Vér, tűz, mámor és kéj, ideje, hogy megkívánj és rólam fantáziálj! Legyek ott az álmodban és a fejedben, ha akarod, beköltözöm a szívedbe, s nézz rám úgy, mint egy istennőre! Bolondulni fogsz értem!”
Töltsd ki egy bögrébe vagy amibe szeretnéd és igyál előbb abból egy kortyot te, amelyiket a kiszemeltednek adod.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL