MÁGIA

5 januári kívánságvarázslat - így teljesülhetnek a vágyaid a hónapban

Az új év egyenlő az új lehetőségekkel. Már januárban elkezdheted megalapozni az évedet akár azzal, hogy valóra váltod leghőbb vágyaidat. Bármi is legyen a célod: jó egészség, pénz, szerelem, szerencse, megkaphatod! Végezd el valamelyik januári kívánságvarázslatot, hogy már az év eleje csodákkal telve kezdődhessen számodra!

Bármelyik nap elvégezheted a következő 5 januári kívánságvarázslat egyikét, de akár időzítheted a célodhoz leginkább passzoló naphoz is. Ehhez itt találsz egy kis segítséget.

A bazsalikom áldása varázs

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• Egy maréknyi friss bazsalikom
• 1 filctoll

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és írd fel egy szóban a vágyadat a bazsalikom levelekre. Közben lásd magadat előtt, ahogy teljesül a kívánságod.

Ezt követően fogd a kezeid közé őket és így szólj: „Szentek ezek a bazsalikom levelek, és mivel az istenek áldása van rajtuk, még a hónapban teljesítik a kívánságom.”

Mondd el hangosan, hogy mire vágysz, utána egyenlő arányban oszd el a leveleket a mindennap használt cipődben őket, miközben azt mondod: „Szent levelek, vezessetek oda, ahol meglelhetem kívánságom.” Hagyd éjszakára a cipődben a leveleket, azután kiszórhatod őket a természetbe.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL