Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 hihetetlenül erős termékenységi varázslat - Vigyázz, mert tényleg terhes lehetsz!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd megtámogatni egy kicsit a természetes folyamatokat, hogy teherbe ess? Vagy orvosi kezelés alatt állsz és annak a hatását szeretnéd felerősíteni? Ne gondolkodj rajta sokat, te csak végezd el az 5 termékenységi varázslat valamelyikét és bízd a többit a mágiára! De jól gondold meg, mert az extra erős varázslatok következtében ne csodálkozz, ha tényleg úton lesz a baba!

 

Fontos, ha sikeres lesz valamelyik varázslat, utána mindenképpen mutass be étel-ital áldozatot annak, akitől a segítséget kaptad! Ezzel hálálhatod meg a segítségét!

 

{KEPGALERIA}

Hathor termékenységi varázslata

Vasárnap este kezdj rituális fürdővel, amiben tej és méz keveréke is volt. Ehhez híven használj mézes-tejes szappant majd a végén rózsaolajjal vagy testápolóval kend be magad. Végig koncentrálj arra, hogy hamarosan anya leszel és milyen örömökkel fog járni. Hagyd a hajadat kibontva és ülj az oltárhoz, ahol gyújts megy rózsaszínű gyertyát. Legyenek egy tálban gyümölcsök, illetve tej és sör.
Ezt követően rajzold bőrbarát tollal a hasadra a termékenység, illetve földanya szimbólumát, a Triskeliont. Ezután tedd a kezedet a hasadra és simogasd körőrös mozdulatokkal az óramutató irányával megegyezően és mond: „Hathor anyja, légy jó hozzám!” Mond el hétszer és közben koncentrálj arra, hogy megfogansz.
Végül így fejezd be: „Isteni Anya, Nagy Anya, te, aki a Nílust táplálod vedd kérlek ajándékaimat és ajándékozz meg egy egészséges gyermekkel, hogy pont olyan anya lehessek, mint te! Ó Szent Anya, szeretném megtapasztalni az anyaság örömeit, légy jó hozzám!”

Ezután lehetőség szerint légy együtt a kedveseddel, de ha nem megoldható, az sem gond.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL