MÁGIA

5 felettébb hatásos gyerekmágia, amivel megvédheted és biztosíthatod gyermeked jövőjét

Hiszed vagy sem, egy anya mágiája rendkívül erős, ugyanis az ő tiszta szeretetük hatalmas varázserőt rejt. Ezzel az erővel pedig hegyeket lennének képesek mozgatni. Ezért mindegy, hogy mennyi idős a gyereke, ha egy anya mágikusan gondoskodni kíván gyermeke jövőjéről és védelméről, az szinte garantált sikerrel jár! Tedd meg te is ezzel az 5 varázslat valamelyikével!

{KEPGALERIA}

Biztonságdoboz varázs

Szükséged lesz annyi vudu babára, ahány gyermeked van. Itt találod, hogyan tudod megfelelően elkészíteni a babákat.

Majd szombati napon, növő hold idején gyújts annyi kék gyertyát ahány gyermeket védelmeznél. Szükséged lesz egy kis dobozkára, amibe beleférnek majd. Tégy a dobozba egy rózsakvarcot, egy fekete turmalint, egy ametisztet és egy hegyi kristályt is. Illetve a következő gyógynövényeket: csalán, bazsalikom, majoránna, kapor

Gyújtsd meg a gyertyákat és mond az igét: „Én, aki a széltől is óvnálak benneteket és a világ minden fájdalma és gonoszsága elől elzárnálak titeket, nem tehetem, csak azt, hogy szétkürtölöm az igémet. Óvjanak titeket a hatalmas istenek bűntől és bajtól, testi és lelki betegségtől, szenvedéstől, rosszakarattól és a világ minden csúfsága elől. Bezárlak benneteket a világi ártalmak elől és amíg az én szeretetem kitart, soha nem érthet titeket sem testi, sem pedig lelki baj!”

Ekkor tedd a babákat a dobozba, zárd le őket majd tedd egy háborítatlan helyre.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL