MÁGIA

5 erős szerelmi és szex rúnavarázslat - Hogy olyan szerelmi életet élhess, amilyenre vágysz!

Az ősi germán rúnák varázslatos erővel bírnak. Minden egyes rúna más-más jelentéssel, illetve mágikus tulajdonsággal bír. Ha belesűríted a választott rúna erejét egy varázslatba, azzal szinte akármit megteremthetsz magadnak. Például a meglévő kapcsolatod megerősítését, egy új szerelem bevonzását vagy hogy megszabadulj a szerelmi bánattól. Válasz egyet az 5 rettentően erős szerelmi rúnavarázslataink közül, hogy olyan szerelmi életet élhess, amilyenre vágysz!

Mindegyik varázslatnál a Gebo rúnára lesz szükséged, amiben olyan energia van, amely képes két vagy több embernek az energiáját összefogni. Vagyis tökéletesen alkalmas a társas kapcsolati mágiákhoz, a szex és a szerelem varázslatokhoz.

{KEPGALERIA}

Szerelmi kötelék megpecsételése

Lehetőleg pénteki napon, növő hold idején süss egy tortát. Minél édesebb annál jobb. Amíg készíted, gondolj a kedvesedre, a szerelmetekre, a boldog jövőtökre, amit elképzelsz kettőtöknek. Egy picikét süss a tortába a hajadból és az övéből is, elég egy egészen apró darab is. Miközben kevered vagy gyúrod, azt kell mondanod: „Szerelmünk legyen olyan édes, mint a méz. és soha ki nem hunyó fénnyel ragyog.” Utána süsd meg és attól függően milyen a torta, az elején vagy a végén karcold bele háromszor is a gebo jelét. Mikor kiveszed és még meleg, lehelj rá háromszor és mond: „Olyan tűzzel szeressük egymás életünk végéig, ahogy a most ismerkedő gerlepár. Mert én téged és te engem választottál.”

Végül nincs más dolgod, mint mind a kettőtöknek enni kell a tortából. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL