Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 depresszió elleni mágia - Nálad is be fog válni!

Szerző:
Szabó Anna
A depresszió szabályosan megmérgezi az embert. Elveszi az életkedvét, az energiáját, kifacsarja a reményt, a hitet, a boldogság szikráját is. Ne hagyd, hogy a depresszió legyőzzön, mindegy, hogy az év melyik szakaszában is tör rád. Űzd el, varázsold ki magadból, mert már ennyi is elég lehet ahhoz, hogy megszabadulj tőle!

Depressziótemető varázs

El kell készítened a saját másodat vudubabából. Miközben készíted, koncentrálj arra, hogy az a te depressziós éned, idézd fel, mitől is lettél depressziós.

Mikor kész vagy, gyújts három fekete gyertyát. Helyezd háromszög alakba és füstölj tömjénnel meg mirhával.

Egy kis felkészülés után feküdj le vízszintesbe és már mondhatod az is igét úgy, hogy a baba a kezedben van: „Itt fekszem, sötét gondolatoktól és érzésektől telve. Gonosz fellegnek gomolyognak körülöttem, de ma éjjel felébredem rossz álmomból, és elűzöm őket!”

Ekkor kelj fel, és tedd az oltárodra, a háromszög közepébe a babát e szavakkal: „Te leszel az, aki sírba viszi minden fájdalmamat és bánatomat.” Most pedig tekerd le egy fehér kis anyaggal.

Ha lehetőséged van rá, még aznap éjjel, de ha nincs, akkor másnap temesd el őt e szavak kíséretében: „Búcsúzom tőled régi énem, de nem bánom, hogy a sötétségemet magaddal viszed. A te halálod az én szabadságom, és mikor feljön a nap, újra meglelem a boldogságom.”

Végül nincs más dolgod, mint eltemetni.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL