MÁGIA

5 bombaerős pénzmágia, amivel pénzre tehetsz szert! - Ez hat!

Ha van valami, ami mindig jól jön, az a pénz. Sosem lehet belőle elég. Nem szégyen az, ha valaki többre vágyik, pláne akkor, ha bajban van. Csodát nem ígérünk, de a lehetőséget megadjuk, amivel elérheted! Ezért szereztünk neked 5 bombaerős pénzmágiát, amivel pénzre tehetsz szert! Jöjj egyenesbe, fizesd ki az adósságot, vedd meg a kocsit, legyen mit tenni az asztalra!

Minden pénzzel kapcsolatos mágiát csütörtökön, növő holdkor érdemes elvégezni, kivéve azt, ahol adósságtól, hiteltől szeretnél megszabadulni, ugyanis azokat csütörtökön, fogyó holdkor kell.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szerencse lé

Forrald fel a következőket 2 dl sörben: 3 evőkanál méz, 1 tk. fahéj, 1 tk. szerecsendió, 1 tk. mák, fél tk. kardamom

Mikor felforrt, keverd még 3-4 percig miközben ezt mondod: „Aranylik mint a méz és a fém, gazdag az íze, mint a pénznek, ez bizony a folyékony szerencse, mely jólétet hoz nekem.”

Este helyezd az italt pirit kövekből kirakott körbe és gyújts egy aranyszínű gyertyát és mond el az utolsó kérést hozzá: „Fortuna, lehelj rá!” Mond el háromszor, majd hagyd a körbe éjszakára és reggel már meg is ihatod.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL