MÁGIA

5 atombiztos mágia, amivel megszűntethetsz, visszafordíthatsz egy varázslatot

Ha úgy véled, vagy azt a fülest kaptad, hogy rontás, szerelmi kötés van rajtad és mondjuk nem kívánod magadon tartani, hanem szeretnél tőle megszabadulni, akkor az 5 mágia között biztos találsz olyat, amivel sikerülni fog! Mint ahogy arra is van mágia, ha mondjuk te indítottál egy varázslatot, de meggondoltad magad és mégsem a Danit, hanem a Petit választanád örök szerelmedül…

Visszafordító varázs

Akár tudod, akár nem, hogy kitől származik a varázs, megszabadulhatsz tőle úgyis, hogy visszaadod annak, aki küldte.

Ehhez sötéthold napján gyújts 3 darab fekete gyertyát. Helyezd el őket háromszög alakban. Tégy középre egy tükröt, amiben pont benne lesz az arcod.

Mikor felkészültél szellemileg, nézz a tükörbe és mond az igét. Ha esetleg tudod ki küldte neked a varázslatot, nevezd meg és koncentrálj rá (ha nem tudod ki az, akkor csak úgy szólítsd meg „Idegen”): „Ez azaz arc, akire átkot mondtál, akire varázslatot bocsátottál, de én nem kérek belőle, legyen hát a tied minden, amit adtál, szálljon rád vissza háromszorosan!”

Ekkor köpj a tükörképedre és tégy elé egy másik tükröt, hogy visszareflektáld a varázst.

Hagyd így egy éjszakára. Másnap csomagold be a tükröket még mindig egymással szembefordítva egy fekete anyagba és tedd félre hét napra. Azt követően mosd le szentelt vízzel a tükröket és újra használhatóak lesznek.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL