MÁGIA

5 atombiztos mágia, amivel megszűntethetsz, visszafordíthatsz egy varázslatot

Ha úgy véled, vagy azt a fülest kaptad, hogy rontás, szerelmi kötés van rajtad és mondjuk nem kívánod magadon tartani, hanem szeretnél tőle megszabadulni, akkor az 5 mágia között biztos találsz olyat, amivel sikerülni fog! Mint ahogy arra is van mágia, ha mondjuk te indítottál egy varázslatot, de meggondoltad magad és mégsem a Danit, hanem a Petit választanád örök szerelmedül…

Varázslatűző ital

Készítsd el ezt az ital újholdkor: 2 dl vörös bor, 1 mokkáskanál fekete bodza és szurokfű, 5 db csipkebogyó, 1 kávéskanál csalán és orbáncfű. Forrald össze az anyagokat és ha szeretnél, keverhetsz hozzá mézet is.

Majd este gyújts 6 db fehér gyertyát és füstölj zsályával. Az italt tedd a gyertyakör közepére. Miután begyűjtötted az energiát mond az igét: „Istenem, te, ki képes vagy minden varázslatnak véget vetni, az ármányt és rontást levenni, az idegen akarattól megszabadítani, kérlek, áld meg ezt az italt, mely kiűzi belőlem a rám rakott varázs minden eszenciáját!”

Várj egy keveset, addig is koncentrálj, majd vedd el az italt és idd meg. Utána köszönd meg Istennek a saját szavaiddal a tőle kapott segítséget.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL