MÁGIA

5 atombiztos mágia, amivel megszűntethetsz, visszafordíthatsz egy varázslatot

Ha úgy véled, vagy azt a fülest kaptad, hogy rontás, szerelmi kötés van rajtad és mondjuk nem kívánod magadon tartani, hanem szeretnél tőle megszabadulni, akkor az 5 mágia között biztos találsz olyat, amivel sikerülni fog! Mint ahogy arra is van mágia, ha mondjuk te indítottál egy varázslatot, de meggondoltad magad és mégsem a Danit, hanem a Petit választanád örök szerelmedül…

Varázslat visszafordító igézet

Ha elindítottál egy varázslatot, de szeretnéd visszavonni, megakadályozni, a következőt tedd:

Sötéthold napján gyújts meg 7 darab fehér gyertyát és füstölj tömjénnel. Végy a kezedbe két marok sót és mond: „Elszórtam egy varázslatot, de most már bánom, én magam leszek, az, aki megállítom. (Itt mond el hangosan, mit szeretnél, mi ne történjen, tehát ha te azt mondtad eredetileg „Pista legyen belém szerelmes” akkor azt mond, hogy ne legyen beléd szerelmes.)”

Ezután szórd szét a helységben a sót. Majd ragadj seprűt és mond: „Helyrehozom, amit vétettem, varázslatomat most visszaforgatom az időkerekén és meg nem történtté teszem.”

Itt fordítsd meg a homokórát, amit előzőleg beszereztél és utána kezdj el felsöpörni. Közben végig arra koncentrálj, vizualizáld az előző varázslatod lépéseit visszafelé addig a pontig, hogy neki fogsz, mint ahogy az ige is szól, mintha meg sem történt volna.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL