Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

3 szerelmi mágia az eljegyzésért - még idén megkérhetik a kezedet

Szerző:
Szabó Anna
Már jó ideje együtt vagytok és biztos vagy a dolgodban? Szeretnéd, ha végre a kedvesed megkérné a kezedet, de mindig húzza-halasztja a lánykérést? Ez a 3 szerelmi mágia megadhatja neked azt, amire vágysz, ha már a párod is készen áll rá és valóban összetartoztok. Semmilyen negatív hatása nincs annak, ha kipróbálod az egyik lánykérő mágiát.

A legjobb, ha pénteki napon, növő hold idején végzed el a mágiát, ami úgyis akkor fog működni, ha a lelke mélyén a partnered is készen áll rá – csak egy kis bátorításra van szüksége és arra, hogy eloszlassák a kételyeit – illetve ha valóban az van számotokra megírva, hogy egybe keljetek. Mindenesetre semmit sem veszítesz azzal, ha kipróbálod az egyik varázslatot az eljegyzés reményében:
 

Kérd meg a kezemet varázs

• Kellékek:

• 1 piros gyertya
• 1 kép a párodról
• piros fonal

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a piros gyertyát, előbb lazíts, meditálj egy kicsit, hogy megnyugodj. Majd fogd az egyik kezedbe a párodról készült képet, a másikba a piros fonalat és kezd el körbetekerni vele a párod képet, miközben azt mondod: „Kedvesem, láss a lelkembe: szándékaim tiszták. Készen állok igent mondani neked, csak kérd meg a kezemet. Kérd meg a kezemet, ha biztos vagy bennem. Kérd meg a kezemet, ha szeretsz engem. Kérd meg a kezemet, ha ez téged boldoggá tesz, én várok, amíg megkéred a kezemet.”

Ez ismételd addig, amíg körbe nem tekered teljesen a képet, közben végig koncentrálj és képzeld el, ahogy a párod megkéri a kezedet. Amikor elkészültél, tedd egy biztos helyre a bekötözött képet.
 

mágia varázslat szerelem
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL