MÁGIA

4 roppant erős mágia, amivel megvédheted a szívedet attól, hogy összetörjék - Nagyon bejön!

Mondják, hogy az élet rendje az, hogy időnként át kell másoknak gázolniuk a szívünkön. Oké, egyszer-kétszer belefér, de senki sem szereti, ha hetente mennek át rajta egy tankkal. Jó-jó mindennek oka van és lehet mi is ludasak vagyunk, de azért ha lehet, szívesebben tudnánk szívünket biztonságban, nem igaz? Ez a 4 mágia a segítségedre lesz abban, hogy ne törhessék össze!

A varázslatokat mindig növő hold idején és pénteki napon kell elvégezni!

A mágiák nem pusztán megvédenek a potenciális csalódástól, hanem meg is erősítik a szívedet, hogy ne tudják mások könnyen összetörni.

{KEPGALERIA}

Búra-bűbáj

Készítsd el a szívedet viaszból, varrd meg anyagból vagy vágd ki papírból. Az utóbbi kettőre ráírhatod a nevedet, a lényeg, hogy minél személyesebbé tedd. Utána tedd az oltárodra, tégy mellé egy vörös rózsát, végül gyújts egy lila gyertyát és füstölj babérral.
Térdelj le a szíved és oltárad elé majd mond: „Annyiszor törtek már össze, annyiszor forrtak már be sebeit, nem kívánunk több karcolást és égést.”

Ezután tegyél rá egy üvegbúrát, vagy bármit, amit rá tudsz helyezni és rakd mellé a gyertyát. Ekkor tégy a búra avagy doboz köré éles vagy szúrós tárgyakat, utána mond: „Nincs olyan erő, férfi, vagy tett, mely megsebezhet, többé egy sem okozhat kínokat és gyötrelmet, mert az istenek ibolyalángja mellettem van s megvéd, szívemet biztonságban tudhatom, mert ez a tűz örökké ég és örökké a búra biztonságában vagyok.”

Most koncentrálj a korábbi fájdalmaidra és engedd el őket annak biztos tudatában, hogy többé már nem kell hasonlót átélned. Érzed az isteni ibolyaláng erejét, hogy védelemmel vonja be a szívedet.

Hagyd így a kelléket éjszakára és másnap tedd a szívet és a rózsát, a leégett gyertyacsonkkal együtt egy biztos helyre.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL