MÁGIA

4 roppant erős mágia, amivel megvédheted a szívedet attól, hogy összetörjék - Nagyon bejön!

Mondják, hogy az élet rendje az, hogy időnként át kell másoknak gázolniuk a szívünkön. Oké, egyszer-kétszer belefér, de senki sem szereti, ha hetente mennek át rajta egy tankkal. Jó-jó mindennek oka van és lehet mi is ludasak vagyunk, de azért ha lehet, szívesebben tudnánk szívünket biztonságban, nem igaz? Ez a 4 mágia a segítségedre lesz abban, hogy ne törhessék össze!

A varázslatokat mindig növő hold idején és pénteki napon kell elvégezni!

A mágiák nem pusztán megvédenek a potenciális csalódástól, hanem meg is erősítik a szívedet, hogy ne tudják mások könnyen összetörni.

{KEPGALERIA}

Szíverősítő

Ez a bájital mondhatni szó szerint erősíti a szívedet!
Szükséged lesz 2 dl vodkára vagy pálinkára (bármilyen tiszta alkoholra), egy fél kávéskanálnyi chilire, 3 szem fekete borsra, egy fél kávéskanálnyi bodzára, plusz 3 szem ánizsra.

Forrald őket össze tíz perc alatt. Ha félsz az ízétől, keverj hozzá egy kis mézet.

Majd este gyújts meg egy piros gyertyát, térdelj elé, vedd a kezedbe a kis szíverősítődet és mond: „Az én szívemnek én parancsolok és megparancsolom, hogy védd meg magad!”

Ezután hajtsd le egyszerre majd mond: „Perzselje meg a tűz a szívemet, égesse ki a belőle azt, ami megtörheti, mert az én szívemet többé össze nem törhetik, mert a szent tűz védelmez és elemészti azt, aki arra vetemedik!”

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL