MÁGIA

4 pokolian erős varázslat, amihez szinte csak narancsra lesz szükséged

A narancs nemcsak egy finom, egészséges gyümölcs, hanem erőteljes mágikus alapanyag is. Tökéletes összetevője a boldogság, az életöröm, a vitalitással kapcsolatos mágiáknak. De akár bőséget és szenvedélyt is elő lehet idézni a segítségével! Válassz ki a neked legmegfelelőbb varázslatot és használd ki a narancs varázslatos erejét!

A következő 4 mágiához szinte csak egy narancsra lesz szükséged:

Bőségteremtő bűbáj

Növő hold idején, csütörtöki napon végezd el a varázslatot.

Kellékek:

• 1 narancs
• 1 zöld gyertya
• szegfűszeg
• fahéj
• méz

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a zöld gyertyát. A narancsba szúrj bele annyi szegfűszeget, amennyit csak szeretnél és közben mondd: „Ez a narancs én vagyok, napról-napra egyre több pénz üti a markomat.”

Utána forgasd meg egy kis mézben és így szólj: „Ez a narancs én vagyok, úgy ragadjon kezemhez a pénz, mint narancshoz a méz.”

Tedd egy tálba a narancsot, szórd meg fahéjjal és folytasd az igét: „Ez a narancs én vagyok, bőség és áldás szálljon rám, hogy soha többé, semmiben se szenvedjek hiányt.”

Nincs más dolgod, mint otthonod központi részébe tenni a gyertyával együtt. Érdemes a közelébe tenni a pénztárcádat is. A gyertyát égesd le, a narancsot pedig tartsd meg addig, amíg jól esik, csak a végén ne a szemétbe dobd, hanem inkább a természetbe.


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL