MÁGIA

4 mágia, amivel bebiztosíthatod a kapcsolatodat - jobbak, mint a szerelmi kötések

Mindenki szeretné biztonságban érezni magát a kapcsolatában és boldog lenne, ha tudná, hogy a sírig tart. De ehhez bizony dolgozni is kell önmagunkon és a kapcsolaton. Mindenesetre a munkádat megfejelheted egy kis mágiával is. Ez a 4 varázslat szorosabbá fűzheti a kapcsolatotokat, biztosabbá tehetik, és sokkal erősebbek, tisztességesebbek, mint a szerelmi kötések.

Ez a 4 szerelmi mágia gondoskodhat arról, hogy forróbb, biztosabb és erősebb legyen a pároddal való kapcsolatod. De mégsem kötelezed semmire, nem mész szembe a szabad akaratával, mint egy szerelmi kötéssel. A varázslatok csak akkor működnek, ha mindketten nyitottak vagytok rá.

Érdemes őket pénteki napon növő holdkor vagy telihold napján elvégezni:
 

A szerelem körének megidézése

Kellékek:

• 1 közös kép rólatok
• 2 piros gyertya
• cukor
• 3 rózsakvarc
• Kis ajándék az istennőknek (gyümölcs, virág, édesség, stb.)

A varázslat menete:

Tedd oltárodra a közös képetek és helyezd fölé a két piros gyertyát. Húzz köréjük cukorból egy kört. A kör be zárd be egy háromszögbe a 3 rózsakvarc segítségével, azután így szólj:

„Aphrodité, Héra és Hesztia. Segítsetek megidézni a szerelem körét, hogy szerelmünk legyünk védett. Ne szakíthassa meg ezt a kört sem külső, sem pedig belső tényező. Amíg ti támogattok, addig kapcsolatunk legyen erős, forró és biztos.”

Azután mondj köszönetet a saját szavaiddal és tedd az oltárra az istennőknek szánt ajándékot. Hagyj mindent az oltáron másnapig. A képet tedd el a kövekkel együtt egy biztos helyre vagy az otthonod díszei is lehetnek.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL