MÁGIA

3 szerelmi varázslat, ami pont olyan erős, mint egy szerelmi kötés

Ez 3 szerelmi varázslat olyan hatásos és erős, mint egy szerelmi kötés, de egyáltalán nem az! Ám számíthatsz a pozitív változásra a szerelmi életedben, hogy a párkapcsolatod erősebb, szenvedélyesebb lesz. Ha szeretnéd visszahozni a tüzet a kapcsolatotokba, és elérni, hogy te kerülj a kedvesed figyelmének középpontjába, végezz el egyet a 3 varázslat közül.

Telihold napján vagy pénteki napon, növő hold idején végezd el a választott szerelmi mágiát.

Gyűrűmágia a szenvedélyes kötelék fokozásáért

Ehhez a varázslathoz szükséged lesz egy gyűrűre. Előbb egy piros gyertyába karcold bele a neveiteket és a romantika szót, illetve a végtelen jelet. Utána kend be ylang-ylanggal. A gyűrűt előbb tisztítsd meg, utána mártsd bele egy pohár borba és tedd száradni egy marék rózsasziromra. Ekkor mondd: „Rózsa és bor, szenvedély és szerelem karöltve jár, kedvesemet elemészti a szerelem irántam.”

Utána a borba mártsd bele az ujjadat és kend meg vele ajkaidat e szavakkal: „Ajkam édes, mint ez a bor, ellenállhatatlanul kívánod. Elepedsz testemért és lelkemért, kész vagy kapcsolatunkat jobbá tenni.”

Húzd fel a gyűrűt az ujjadra, azután nincs más dolgod, mint vizualizálni a vágyadat. Lehetőség szerint égesd le a gyertyát az éjszaka folyamán. A gyűrűt pedig érdemes rendszeresen viselni!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL