MÁGIA

3 anyák-napi kívánságvarázslat – Ha anyaként végzed, szinte biztos a siker!

Közeleg az anyák napja. Ez egy rendkívül mágikus nap, hiszen tele lesz a világ szeretet energiával, ami hatalmas erő. Éppen ezért egy szeretettel körbeölelt anya számára nem is lehetne jobb napot találni arra, hogy valóra váltsa a vágyait. Használd ki május első vasárnapjának erejét és idézd meg életedbe azt, amit csak szeretnél ennek a 3 anyák-napi kívánságvarázslatnak a segítségével!

A választott mágiát vasárnap, a nap bármely szakában elvégezheted. Ha anya vagy, akkor szinte biztos siker, de ha még nem, akkor is bátran megpróbálkozhatsz a 3 anyák-napi kívánságvarázslattal:

Vágyteljesítő virágvarázs

Kellékek:

• 1 szál a kedvenc virágodból
• 1 fehér gyertya
• 1 kis cetli és toll
• 1 kis doboz

A varázslat menete:

Írd fel a cetlire a kívánságodat. Gyújtsd meg a gyertyát és relaxálj, vizualizáld a vágyadat. Azután pedig fogd a virágot és az összehajtogatott cetlit a kezeid közé és mondd: „Felvirradt a napom, amin engem éltetnek, szeretet és teremtő erő vesz körbe. Kívánom hát, hogy… (itt mondd el a saját szavaiddal kérésedet) Legyen meg az akaratom, mert életet adó anya vagyok!”

Tedd a virágot és a cetlit egy kis dobozba. Zárd le a tetejét és őrizd meg egy hónapig. Egy hónap után égesd el a cetlit és a hamvait a virággal együtt ásd el a közeledben.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL