MÁGIA

2+1 bőségmágia, amellyel megnyithatod életedben a pénzcsapot! – Nem vicc!

Érhetnek bennünket váratlan anyagi kiadások és egyéb olyan kellemetlenségek, amelyek miatt igencsak tudnánk örülni a pénznek. Azonkívül, hogy keményen dolgoznunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy plusz pénzhez jussunk, bevethetünk egy kis mágiát is a siker érdekében! Márpedig ez a 4 bőségmágia, szinte biztosan megnyitja számodra a pénzcsapot!

Mutatunk 4 olyan bőségmágiát, amellyel szinte biztosan sikerül megnyitnod a pénzcsapot és rövid időn belül pénzhez juthatsz! Ez érkezhet fizetésemelés, nyeremény formájában, de akár úgyis, hogy visszakapod a kölcsönt, amit adtál:

Gyors bőségfakasztó rituálé

Ezt ugyancsak csütörtökön, növő hold idején végezd el:

Amire szükséged lesz:

• Aranyszínű gyertya
• Pénztárca
• Bankkártya
• Kancsó és egy pohár vagy edény

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és tedd köré a pénztárcádat és a bankkártyádat majd így szólj: „Tartalékaim fogytán vannak, ezért kérem a segítséget, hogy nyíljon meg előttem az Univerzum ajtaja és szabadítsa fel nekem a bőséget.”

Fogd a kezeid közé a kancsót és lassan kezd a tartalmát átönteni a másik edénybe: „Megnyílott a Bőség Folyója, kiáradt jólét vizet, lassan vagy gyorsan, de biztosan megtölti életemet és vele együtt készleteimet. Hamarosan tele lesz a tárcám és a számlám és jól megy majd a sorom.”

Elkészültél és nincs más dolgod, mint a kellékeket éjszakára az oltárodon hagyni. A vizet másnap pedig a földre öntsd ki vagy akár a virágaidra.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL