LELKIPATIKA

Üzeneted érkezett a belső gyermekedtől! - 3 fontos dolog, amit elfelejtettél!

Lehetsz 20, 40, 60, teljesen mindegy. Attól még, hogy felnőttél, a belső gyermek nem tűnt el. Csak a háttérbe vonult, hogy átadja magát olyan szerepeknek, mint az ifjú leány, a feleség, az anya, a karrierista, és így tovább. De sokan örökre elfelejtjük a belső gyermeket és emiatt zord, unalmas, szürke, életunt emberek leszünk. Van itt számodra 3 fontos dolog, amire most emlékeztetni kíván a belső gyermeked!

 

Hál’ Istennek elég sokoldalúak vagyunk, így életünk során több szerepet, archetípust is megélhetünk, ami nem csak a személyiségünket teszi gazdagabbá, de segít a sorsunk beteljesítésében. Hiszen ezek a szerepek, olyan tapasztalatokat rejtenek magukban, amikből később bölcsességek lesznek.

De térjünk is vissza az elfeledett személyiségjegyedhez, a gyermekhez. Ugyanis félő, hogy Te is száműzted a gyermeket – elnézést, ha te pont a kivételeket erősíted – és elfelejtetted.

{KEPGALERIA}

3. Tanulj meg ismét játszani!

Néha, egy-egy hétvégén, szabad napon, délután, engedj teret és hívd elő a gyermeket. Kell, hogy a lélek megpihenjen és olykor-olykor újra gyerek legyen, kiszabadulva a mókuskerék és a szürke hétköznapok, a felnőttek időnként zord világából. Játssz online, társasozz, X-boxozz, nézz mesét!
Mellette ugyanúgy lehetsz felnőtt és élheted extra felelősségteljes életedet. Közben mégis gazdagabb lesz a világod, mert a belső gyermek élettel teli, vidám, energikus, mindig derülátó, optimista és pozitív erőkkel, tulajdonságokkal ruház fel téged. Vele együtt harmóniában élve gazdag, színes, egyedi és varázslatos éled lehet! Sőt, még a lelkedet is képes meggyógyítani!

Ezért Ti se száműzzétek a belső gyermeket, hanem hallgassátok meg. Egy meditáció segít abban, hogy megkeressétek őt magatokban. Ott van még a lelketekben a miniatűr változatok és arra vár, hogy meghallhassátok. Gyakran sokkal többet tudnak rólad, és sokkal bölcsebbek, vagyis ezerszer több tanácsot és felvilágosítást adhatnak, mint bármely spiritiszta guru.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL