Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Senkivel sem találkozol véletlenül - A kozmikus kapcsolatok titka

Szerző:
Szabó Anna
Hiszel a véletlenekben? Mindig mindennek megvan a célja, és minden okkal történik. Mindenki, akivel találkozol, bárhová is mész, minden tárgy, ami körülvesz, minden azért történik, mert van egy eleve elrendelés, és ok-okozat.

 

Abszolút semmi sem történik véletlenül!

Nem véletlenül találkozol az életben azokkal, akikkel, időnként vannak emberek, akik csupán megtanítanak neked egy leckét, vagy segítenek abban, hogy a helyes útra lépj. A lényeg az, hogy te felismerd és elfogadd ezeket a leckéket. Legyen a szíved és az elméd éber és legyél nyitott olykor a fájdalomra és a szenvedésre is.

Bízz az Univerzumban, és ne félj attól, hogy sodródsz az árral. Nem vagy sem jó, sem rossz. Nincsen rossz vagy jó út, mindent meg kell tapasztalni, ami végül elvezet oda, ahol tartanod kell az életben. Ez egy mágikus rejtély, és soha nem fogod tudni megérteni teljes mértékben. A világegyetem olyan embereket sodor feléd, akikkel kapcsolatod és dolgod kell, hogy legyen.


 

 

 

2. Emberek, akik emlékeztetnek téged valamire

Vannak olyan személyek, akik valamiféle emléket hoznak fel benned, és ugyan nem maradnak veled sokáig, a jelenlétük mégis nagyon mély benyomást tesz rád. Úgy kerülnek az utadba, hogy emlékeztetnek téged fontos értékekre, erényekre, ami fontos az életben.

lelkipatika univerzum szerelem párkapcsolat barátság
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL