Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Lelki magány - Mit tegyél, ha senki sem ért meg igazán?

Szerző:
Szabó Anna
Azok számára, akik lelki beállítottságúak, nem ritka, hogy egy kicsit elzárkóznak más emberek társaságától. A magány velejárója azonban szükségszerűen a megvilágosodás. Íme, néhány módszer arra, hogy megbirkózz a lelki magánnyal:

 

Noha hallgatsz a belső hangokra, de mégis, a modern civilizáció kissé kilendít mindebből, ahol a materializmus, a fogyasztói szemlélet és a folytonos aggódás van jelen.  Ha keresztülmentél vagy épp most léptél a megvilágosodás útjára, akkor biztosan ismered azt az érzést, amikor elutasítod a tömeg akaratát. Nos, vajon hogyan is lehetsz egységben mindenkivel, miközben a saját egyéni érzelmi világodat elválasztod a külvilágtól?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3.    Sodródj az árral

A modern társadalom élete egy őrült rohanás. Ám nem kell rohannod, és nem kell a létért küzdened állandóan. Ne feledd, nem kell máshol lenned, nem kell semmit kötelezően tenned, és senkinek sem kell megfelelned. Néha a társadalmi elvárások szorongásokat keltenek az emberben. Nem kell minden hétvégét legalább 10 barátoddal töltened. Nem kell bizonytalannak lenned. Az elvárásoknak való megfelelés csak stresszt és zavart kelt benned. Tanuld meg mindezt elengedni, ez lesz ugyanis az egyik legjobb dolog, amit tehetsz azért, hogy igazán boldog életet élhess. Kövesd a megérzéseidet, és hagyd, hogy a dolgok csak úgy maguktól történjenek. Az élet az út maga. Lüktess együtt az Univerzummal, hallgass a szívedre, és légy nyitott a lehetőségekre.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL