Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Lelki magány - Mit tegyél, ha senki sem ért meg igazán?

Szerző:
Szabó Anna
Azok számára, akik lelki beállítottságúak, nem ritka, hogy egy kicsit elzárkóznak más emberek társaságától. A magány velejárója azonban szükségszerűen a megvilágosodás. Íme, néhány módszer arra, hogy megbirkózz a lelki magánnyal:

 

Noha hallgatsz a belső hangokra, de mégis, a modern civilizáció kissé kilendít mindebből, ahol a materializmus, a fogyasztói szemlélet és a folytonos aggódás van jelen.  Ha keresztülmentél vagy épp most léptél a megvilágosodás útjára, akkor biztosan ismered azt az érzést, amikor elutasítod a tömeg akaratát. Nos, vajon hogyan is lehetsz egységben mindenkivel, miközben a saját egyéni érzelmi világodat elválasztod a külvilágtól?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2.    A folytonos aggódás helyett kezdj el szeretni

 Száműzd azokat a gondolatokat, mint például „Én örökre egyedül maradok.” vagy „Soha nem lesznek barátaim.” vagy éppen azt, hogy „Soha nem fog rám találni az igazi, akivel egységet alkothatok.”. Ne ezek uralják az elmédet! A problémákat tekintsd megoldandó kihívásnak az életedben, amelyek arra ösztönöznek, hogy döntéseket hozz. A félelem ugyanis megakadályoz abban, hogy elérd azt, amit szeretnél, és bevonzod mindazt, amitől félsz.

Például, ha félsz a magánytól, valójában ezzel még inkább csak magányt vonzol be az életedbe. Hiszen hogy is sugároznál ki magadból pozitív energiát, ha folyton félelemben élsz és sajnálod magad? Ez nem vonzó! Legyél magabiztos és szeresd saját magad. Noha ez még nem megoldás, de bevonzza a jó dolgokat és az embereket az életedbe. Amikor eluralkodik rajtad a félelem, akkor még nem vagy kész arra, hogy megértsd a téged körülvevő világegyetem nagyságát és misztériumát.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL