LELKIPATIKA

Így választja meg a lélek, hova születik le - Szülő- és családválasztás

Szerző:
Szabó Anna
Évekkel, azelőtt. hogy megszületett a kislányom, arról álmodtam, hogy van egy lány gyermekem. Eljött hozzám, és megölelt, azt mondta, hogy az anyja vagyok és Evelinnek hívják. Ez az álom mély nyomot hagyott az emlékezetemben és a szívemben. Amikor terhes lettem, tudtam, hogy lányom fog születni és már a nevét is tudtam: Evelin. Az álom jelentése nem lehetet ennél nyilvánvalóbb. 

Ahhoz, hogy a lelkünk fejlődjön, többször kell ellátogatnia a Földre. Ahogy fejlődtem és egyre többet tanultam az újjászületésről, egyre igazabbnak hittem ezt az állítást. Meggyőződésem, hogy ha egy lélek elhatározta, hogy visszatér, azt is eldöntheti, hogy milyen életet szeretne. Attól függ, hogy milyen téren akar fejlődni, mit szeretne megtapasztalni. Ez magába foglalja, azt is, hogy milyen szülőket választ magának. Ez a folyamat valóban függ a lélek céljától, a megszerezni kívánt tapasztalatoktól és életstílustól.

Például, ha két lélek együtt volt anyaként és lányként, akkor lehet, hogy újra akarják élni ezt a tapasztalatot vagy éppen az ellenkezőjét, így az anya az új életben a lánya lesz. Néha a lélek a világ egy adott részében akar újjászületni, így a szülőválasztás kevésbé lesz konkrét. Amilyen sokszínűek az emberek, olyan sokszínűek a lelkek és vágyaik. Ha a lélek kapcsolódik a kívánt szülőkhöz, akkor kapcsolatba kerül az energiáikkal és vár a tökéletes pillanatra, hogy megszülethessen.

Természetesen a szülőknek is jelentős befolyása van arra, hogy melyik lélek csatlakozik hozzájuk. A napi gondolatok, a vágyak, a célok is meghatározzák ezt, és ez különösen az anya esetében igaz. A terhes nő napi gondolatai, tevékenységei erős mágnesként vonzzák a kínálkozó lehetőségeket (megfelelő lelkeket). A többgyermekes családokban a lelkek megállapodást kötnek a lehetséges testvérekkel. Az anya és a lelkek vágyainak energiái döntik el, hogy melyik fog hamarabb megszületni. Vetélés esetén, a lélek újra megpróbál a világra jönni, ha erre van mód és vágy. Például egy elvetélt nő lányának lelke a legjobb barátja családjában is kiköthet.

Ezekről a dolgokról számos olvasmány áll rendelkezésre… mi választjuk meg a családunkat és azokat az eseményeket, amelyeket át akarunk élni. Nagyon megható érzés, hogy te választhatód meg a családodat és ismered őket, már születésed előtt. Én különösen hálás vagyok a lányomért, amiért engem választott. Az ajándékért, amit nekem adott életével.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL