LELKIPATIKA

Az 5 indigó nemzedék – Beleillesz valamelyikbe?

Az elmúlt évtizedek során élő indigó generációk 5 csoportba tartoznak, mindegyik generáció nagyjából egy évtizeden keresztül van jelen a Földön. Vajon te melyik csoportba tartozol?

Hibás feltételezés, hogy az indigó generáció mindössze néhány éve él csak a Földön, de a számuk valóbban megnőtt az utóbbi időkben. Az indigó gyermekek mindig is léteztek a bolygón, de alig maroknyian az adott időkben – ez megváltozni tűnt a huszadik évszázad vége felé. Akárhogy is, minden korban nagyban hozzájárultak a társadalom fejlődéséhez. Ők a világ vezetői és újítói és attól függetlenül, hogy észreveszik-e őket, nagyon is léteznek.

Az Alfa Generáció

Az indigók ezen csoportja 1958 és 1968 között élt közöttünk. Aurájuk a sötétkék és zöld közötti átmenet, lila árnyalattal. Az aurának egy fémes bézs árnyalat nyújt védelmet a külső támadások ellen. Nagyjából 28 évesen (1986-1996) ébredtek fel, tehát egyértelmű, hogy jelenleg az ébredés utáni korszakot élik. Itt az ideje, hogy újra felfedezzék és visszaszerezzék az elveszett ajándékokat. Néhányan közülük eljutottak abba a szakaszra is, ahol áttérhetnek az Oktarin fázisra.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL