LELKIPATIKA

Alacsony nőci vagy? - Akkor te is meg fogod érteni ezt a 7 dolgot!

Bizonyos dolgokat, csak azok érthetnek meg igazán, akik benne vannak. Mint például azt is, milyen az élet alacsonyan, amikor a suliban az embert törpeuszkárnak csúfolták és mindig ő állt a tornasor végén, hogy aztán felnőttként újabb kihívások érjék.  Szóljon ez a cikk az alacsonyabb hölgyeknek, mert ők tuti érteni fogják ezt a 7 dolgot! 

{KEPGALERIA}

  1. Magas polcok mindenütt

Érdekes módon, amire szüksége van az embernek, az sosincs kéznél. Sőt, kifejezetten rossz helyen van. Murphy törvényei szerint az alacsonynövésűek számára ez mindig a legmagasabb pontot jelenti. Mi sem szórakoztatóbb látvány a többi vásárlóknak meg az eladó férfiaknak (akik egyenesen élvezik a látványt, hátha még rövid szoknya is társul hozzá) mint mikor az alacsony hölgyemény nyújtózkodik remélve, hogy nem borítja magára az egész polcot. Ha még így sem jön össze nincs mese, fogni kell egy magas embert. Vagy ha van kéznél egy rekesz, odarúgni és arra felállni. Önkiszolgálás mesterfokon.

De természetesen a férjek és párok is szeretnek olykor kitolni az asszonyokkal és mi sem kellemesebb, mikor az ember a saját otthonában sem éri el azt, amire szüksége lenne. De a befőttet, se a tányérokat. „Állj székre, ha kell valami!” – csak ezt kapjuk meg. Azért ez már vérlázító!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL