LELKIPATIKA

A szív 7 csodálatos képessége - Tárd ki a szívedet, és megváltozik a világod!

A mindennapokban gyakori a „szívében” kifejezés használata, jelezve ezzel azt, hogy mennyire fontos a szív. Érdemes megjegyezni, hogy ilyesféle jelentőséget az elmének nem tulajdonítanak, noha nyilván elengedhetetlenül fontos. Minden nyelvben visszaköszön az, hogy a szív, és ami abból fakad, mennyire fontos.

 

Természetesen ilyenkor nem orvosi értelemben van szó a szívről, hanem a belső tér metaforája, egy csöndes központ, amely lehetővé teszi a pozitív érzelmek kialakulását, a szeretet, intuíció, együttérzés, bátorság, remény és bizalom kialakulását.

Általános bölcsesség az, hogy a legnagyobb harcok, amiket vívsz, a szív és az elme között zajlanak. Amikor a szív és az elme nincsenek szinkronban, akkor gyakran válik minden diszharmonikussá. Ha azonban összhangban vannak, akkor az élet csodálatos és olyan energiák szabadulnak fel, amelyek segítenek elérni a legvégső céljaidat. A béke érzése, maga a harmónia és a célok iránti küzdés váltakozik benned.

Minél több élettapasztalatod van, annál erőteljesebb lesz a megérzésed, hogy ha a szíved nyitott, mindent elérhetsz, amit csak elképzeltél. Noha rengeteg éven át tanulhattál középiskolában és egyetemen, mégis rejtve maradt előled ez a tudás. Semmilyen tudás nem érhet fel ugyanis a szív erejével. Számos olyan tanító és guru élt a történelem során, akik olyan tudás birtokában voltak, amelyeknél nem létezik nagyobb a világon. Igazság, belső béke és elképesztő karizma áramlott a szívükből.

A szívnek van hét különleges képessége, amelyeket érdemes mozgósítani, így szabadon áramolhat egy különleges energia.

{KEPGALERIA}

3. Szerelem/szeretet

Természetesen a szív legnagyobb képessége a szeretet. Ezért népszerű szimbólum maga a szív. Ám a szeretet igazi ereje az érzelmekből, romantikából és gondoskodásból áll, azokról gondoskodva, akik közel állnak hozzád. Létezik egy olyasfajta önszeretet is, ami kissé narcisztikusnak hangzik, ám valójában messze áll ettől. Ez azt jelenti, hogy elfogadod önmagad és azt, hogy van egy isteni rész is benned. Ha ugyanis önmagad nem szeretnéd, hogyan lennél képes másokat szeretni. Van olyan is, hogy feltétlen szeretet, amely a szeretet legtisztább és legvégsőbb formája. A feltétlen szeretet az élet nélkülözhetetlen része és a teremtővel ilyenkor állsz igazán szoros kapcsolatban. Sokszor félhetsz azonban az elválástól, az ego az, ami sokszor irányít, emiatt érdemes megnyitnod a szíved.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL