LELKIPATIKA

A hét napjainak jelentése és energiája - Így használd az erejét!

A hét minden napjának sajátos, különleges rezgése van. Természetesen a nap specifikus rezgését a bolygók állása, a saját életkörülményeid és a személyes rezgéseid határozzák meg, azonban minden egyes napnak más légköre van, melyek 24 óráig tevékenykednek.

A régi időkben minden napot a bolygókról neveztek el. Minden egyes nap különleges volt és mindennap időt kaptak arra, hogy használják a bolygók energiáját. Érdekes lehet ezt olvasni, hogy régen is mekkora jelentőséget tulajdonítottak a bolygók energiáinak, mivel ez még mindig érvényes napjainkban is. Az alábbiakban olvashatod minden egyes nap jelentését és azt is, hogyan tudod hasznosítani az erejüket.

Vasárnap

A vasárnap tökéletes nap a kikapcsolódáshoz és a belső éneddel való kapcsolat ápolásához. Ezen a napon figyelj kicsit magadra, összpontosíts arra, hogy neked mire van szükséged. A nap energiája támogatja az önreflexiót, a szellemi növekedést.

Kellemes légkört biztosít a kikapcsolódáshoz és az elkövetkező hétre való összpontosításhoz. A társadalmi összejöveteleket is célszerű erre a napra szervezni, ekkor zavartalanabbak és jobb hangulatban fognak telni. Próbálj meg ezen a napon pihenni, magadra összpontosítani és ne végezz túl sok energiát igénylő feladatot.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL