LELKIPATIKA

A hét napjainak jelentése és energiája - Így használd az erejét!

A hét minden napjának sajátos, különleges rezgése van. Természetesen a nap specifikus rezgését a bolygók állása, a saját életkörülményeid és a személyes rezgéseid határozzák meg, azonban minden egyes napnak más légköre van, melyek 24 óráig tevékenykednek.

A régi időkben minden napot a bolygókról neveztek el. Minden egyes nap különleges volt és mindennap időt kaptak arra, hogy használják a bolygók energiáját. Érdekes lehet ezt olvasni, hogy régen is mekkora jelentőséget tulajdonítottak a bolygók energiáinak, mivel ez még mindig érvényes napjainkban is. Az alábbiakban olvashatod minden egyes nap jelentését és azt is, hogyan tudod hasznosítani az erejüket.

Szerda

Szerdát a kommunikáció és a kifejezés bolygója, a Merkúr irányítja. A szerda tökéletes annak tisztázására, hogy merre tartasz. Remek alkalom a találkozók, online meetingek és telefonhívások lebonyolítására.

Tökéletes nap lehet, ha beszélgetni szeretnél a szeretteiddel és esetleg be szeretnéd pótolni az elhalasztott e-mailek megválaszolását. Az ötletek is általában ezen a napon virágoznak. Töltsd ezt a napot workshop ötletek és kreatív projektek kitalálásával.

Annak érdekében, hogy kihasználd a nap energiáját, ragadd meg a lehetőséget, hogy kifejezd magad és kérdezd meg magadtól, hogy az Univerzumba küldött energia megfelel-e annak, amit valóban akarsz.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL