LELKIPATIKA

A hét napjainak jelentése és energiája - Így használd az erejét!

A hét minden napjának sajátos, különleges rezgése van. Természetesen a nap specifikus rezgését a bolygók állása, a saját életkörülményeid és a személyes rezgéseid határozzák meg, azonban minden egyes napnak más légköre van, melyek 24 óráig tevékenykednek.

A régi időkben minden napot a bolygókról neveztek el. Minden egyes nap különleges volt és mindennap időt kaptak arra, hogy használják a bolygók energiáját. Érdekes lehet ezt olvasni, hogy régen is mekkora jelentőséget tulajdonítottak a bolygók energiáinak, mivel ez még mindig érvényes napjainkban is. Az alábbiakban olvashatod minden egyes nap jelentését és azt is, hogyan tudod hasznosítani az erejüket.

Hétfő

Hétfő a Hold napja, egy nap, amikor a valódi intuícióink, érzelmeink, lehetőségeink újra értelmet nyerhetnek. A hétfő valóban meghatározza az elkövetkező hét érzelmi világát, mivel a Hold arra kér minket, hogy tisztázzuk érzelmeinket és azt, hogy mit akarunk elérni a következő napokban.

A hétfő gyakran rosszul ér véget és sokan nehezen vészelik át ezt a napot. Ennek oka az, hogy az érzelmek felkavarók lehetnek a Hold napján, ami miatt lustának érezhetjük magunkat. Ha nem vagy hétfőrajongó, akkor valószínűleg érzelmi energiákat rejtegetsz magadban, melyet nehezen tudsz kezelni.

A hétfő pozitív motivációt és energiahullámot is tud okozni. Ha pozitívnak érezzük magunkat az életünkben és érzelmileg is, akkor a hétfő segíthet elindulni, és abban, hogy pozitív hangulatban teljen a következő hét. Annak érdekében, hogy felkészülj a hétfő energiájára, előző éjszaka aludj jól és sokat, továbbá igyál elegendő folyadékot.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL