LELKIPATIKA

8 jel, miszerint nagyon érzékeny vagy az energiára

Napról napra egyre többen veszik észre, hogy az empaták közé tartoznak, akik nagyon érzékenyek a környezetükből származó energiákra és érzelmekre. Minél több igaz rád a 8 jelből, annál biztosabb, hogy nagyon érzékeny vagy az energiára.

Az empatikus ember (empata) az a személy, aki képes megragadni mások mentális és érzelmi állapotát. Ezek az emberek magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, és nagyon jól tudnak segíteni másoknak problémáinakk megoldásában.

Fontos, hogy felismerjük, hogy érzékenyek vagyunk az energiára, mert gyakran azt gondoljuk, hogy az éppen aktuális érzésünk, eredetileg bennünk keletkezett. De mi van, ha gondolataink, és érzelmeink egy része azoktól az emberektől származik, akik velünk egy szobában vannak? Vagy a hozzánk közel álló emberektől?

Íme 8 jel, miszerint rendkívül érzékeny vagy az energiára:
 

Tudsz dolgokat, de nincsenek rájuk bizonyítékaid

Csak olyan dolgokat „tudsz”, amelyekre nincs logikus bizonyítékod. Más szóval, nagyon erős intuíciód van, és képes vagy olyan dolgokat értelmezni, amiket mások nem láthatnak. Ha érzékeny vagy az energiára, akkor például, amikor ránézel valakire, látod, hogy jó vagy rossz az energiája, és érdemes-e kerülni.

Illetve lehet, hogy elmondtad a barátaidnak, hogy rossz érzésed vannak a partnerükkel kapcsolatban, és később rájöttek, hogy megcsalták őket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL