Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

8 jel, miszerint nagyon érzékeny vagy az energiára

Szerző:
Szabó Anna
Napról napra egyre többen veszik észre, hogy az empaták közé tartoznak, akik nagyon érzékenyek a környezetükből származó energiákra és érzelmekre. Minél több igaz rád a 8 jelből, annál biztosabb, hogy nagyon érzékeny vagy az energiára.

Az empatikus ember (empata) az a személy, aki képes megragadni mások mentális és érzelmi állapotát. Ezek az emberek magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, és nagyon jól tudnak segíteni másoknak problémáinakk megoldásában.

Fontos, hogy felismerjük, hogy érzékenyek vagyunk az energiára, mert gyakran azt gondoljuk, hogy az éppen aktuális érzésünk, eredetileg bennünk keletkezett. De mi van, ha gondolataink, és érzelmeink egy része azoktól az emberektől származik, akik velünk egy szobában vannak? Vagy a hozzánk közel álló emberektől?

Íme 8 jel, miszerint rendkívül érzékeny vagy az energiára:
 

Érzed mások érzelmeit, még akkor is, ha nincsenek a közelben

Ha empata vagy, olyankor is felveheted mások energiamezőjét akkor is, ha nincsenek körülötted. Lehetnek a város vagy az ország másik felén, de te mindig képes felvenni az érzelmeiket. Az energiára érzékeny ember számára fontos, hogy gyakran feltegye magának a kérdést: „Ezek az érzések az enyémek?”

Sok szenvedéstől kímélheted meg magad, ha felismered, hogy esetleg valaki más energiamezője miatt érzed rosszul magad.

 

lelkipatika energia empata
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL