Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

7 módszer, melynek segítségével megtudhatod, volt-e kapcsolatod valakivel a múlt életedben

Szerző:
Szabó Anna
Megesett már veled, hogy találkoztál valakivel, aki azonnal szoros kötődést váltott ki belőled? Annak ellenére, hogy idegen, úgy érezted, mintha valahol, valamikor már találkoztatok volna? Akár hiszed, akár nem, mindez kapcsolatban lehet a múltbeli életeddel, ugyanis legtöbbünk életeken át tartó kapcsolatot tart fent bizonyos emberekkel, de még a házi kedvencekkel is.

Mindenek előtt fontos tudni, hogy a múltbéli élet lényegében azt jelenti, hogy a lélek visszatért, mert itt akar lenni. És azért akar itt lenni, mert fejlődése nem ért véget az előző életében. Az emberek nem változnak radikálisan egyik életből a másikba, inkább arról van szó, hogy egy egész élet során ugyanúgy reinkarnálódunk. Minden egyes reinkarnáció a lélek „belsejének” személyes kifejezése. Minden életünkben hasonló vonásokkal, tehetségekkel és furcsaságokkal, valamint állandó fizikai tulajdonságokkal rendelkezünk, fajtól, nemtől függetlenül, melyek tükrözik uralkodó lelki lényegünket.

Amikor azonban olyasvalakivel találkozol, akit már ismertél egy múltbeli életedben, a kapcsolat merőben különbözni fog egy általános kapcsolattól. Most megtudod, hogyan jöhetsz rá, hogy egy adott illetővel volt-e már korábban kapcsolatod:
 

3. Erőteljes vonzalmat érzel, amire nincs valódi magyarázat

Egy ember, akivel korábbi életedben együtt éltél, bármilyen formában megjelenhet a jelen életedben. Például egy lelkitársnak nem feltétlenül kell romantikus partnernek lennie – lehet az a barátod, a szomszédod, vagy akár a testvéred. Egy valami azonban biztos: nagyon erős vonzalmat érzel az illető iránt. Itt megint csak nem számít, hogy ez a vonzalom pozitív, vagy negatív töltetű. A lényeg az, hogy a lelketeknek befejezetlen dolga van egymással, melyet rendezni kell, vagy van valami, amit még meg kell tanulnotok egymástól. Soha, senki nem jelenik meg véletlenül az életedben!
 

lelkipatika előző élet reinkarnáció
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL