LELKIPATIKA

7 fontos lépés, amivel elérheted, hogy egyensúlyba kerüljenek a csakráid

Az energiagyógyászatban a gyógyulást az segíti elő, ha az egyén személyes energetikai részeit rendbe teszik. Ez kihat a nagyobb energiaközpontokra. Érdemes tehát mind a hét fő csakrát megfelelően működtetni, mert ezek a központjai a testedben áramló energiáknak, amik a gerinceden át a talpadtól a fejed tetejéig áramlanak.

A testnek 7 központja van, ezen belül pedig húsz kisebb csakra irányítja a fizikai, érzelmi, mentális és lelki egészségi állapotot. Ez olyan valami, amit nem lehet szabad szemmel látni, ha azonban nem működik megfelelően, azt érezni fogod. Mit tehetsz annak érdekében, hogy létrehozd az egészséges és kiegyensúlyozott csakrák rendszerét? Íme, 7 egyszerű lépés:

{KEPGALERIA}

6. Ábrázold és éld meg azt, amit a „harmadik szemeddel” látsz

A hatodik csakra, vagy más szóval, a „harmadik szem” a magasabb értelem központja. Olyan dolgokért felelős ez a csakra, mint a tisztánlátás, a telepátia, vagy az előérzet. Mindenféleképpen meditációval tudsz azon dolgozni, hogy ez a csakra megfelelően működjön, és meg tudj szabadulni a régi, beléd rögzült hiedelmektől és gondolati mintáktól, amik visszatartanak. Így bölcsebb leszel és tisztábban fogsz látni.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL