LELKIPATIKA

7 fontos lépés, amivel elérheted, hogy egyensúlyba kerüljenek a csakráid

Az energiagyógyászatban a gyógyulást az segíti elő, ha az egyén személyes energetikai részeit rendbe teszik. Ez kihat a nagyobb energiaközpontokra. Érdemes tehát mind a hét fő csakrát megfelelően működtetni, mert ezek a központjai a testedben áramló energiáknak, amik a gerinceden át a talpadtól a fejed tetejéig áramlanak.

A testnek 7 központja van, ezen belül pedig húsz kisebb csakra irányítja a fizikai, érzelmi, mentális és lelki egészségi állapotot. Ez olyan valami, amit nem lehet szabad szemmel látni, ha azonban nem működik megfelelően, azt érezni fogod. Mit tehetsz annak érdekében, hogy létrehozd az egészséges és kiegyensúlyozott csakrák rendszerét? Íme, 7 egyszerű lépés:

{KEPGALERIA}

4. Szeresd az állatokat

A negyedik csakra a szívcsakra. Itt olvad össze az erő és támogatás, amit a Földanya ad, a bölcsességgel és útmutatással, amit felülről kapsz. Így válsz könyörületes emberi lénnyé. Ha nem működik jól ez a csakra, akkor érzelmi kötődésektől, érzelmi rabságtól szenvedhetsz. Amikor pedig minden rendben van, akkor korlátlan szeretetet érzel minden lény iránt a világban.

Az egyik legjobb módszer arra, hogy kiegyensúlyozd ezt a csakrát, ha szeretetet adsz egy kisállatnak. A háziállatok feltétel nélkül szeretnek és megtanítalak téged is újra szeretni. Ha esetleg nincs hely vagy idő, hogy saját kisállatod legyen, akkor legalább próbálj menhelyeket meglátogatni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL