LELKIPATIKA

6 lélekszerződés, melyet senki nem tud elkerülni - Avagy karmikus élmények

Az egyik életből a másikba lépve szerződéseket kötünk, melyek segítenek a növekedésben, és a múltbéli hibáink kijavításában, így képesek vagyunk legyőzni a karmikus energiákat. Ám ez nem jelenti azt, hogy minden élményünk olyan pozitív, mint amilyet szeretnénk.

A lélekszerződések olyan megállapodások, melyeket a világra való megérkezésünk előtt kötöttünk. Ha születésed előtt megállapodást kötöttél egy másik lélekkel, hogy hűséges leszel hozzá, megtalálod a helyed a világban és kapcsolatba fogsz kerülni vele. A lélekszerződésnek nagy jelentősége van és különböző céljai vannak. E szerződések nélkül nem lennénk képesek megtanulni azokat a leckéket, melyeket az emberéletről életre megtanul. Az alábbiakban áttekintjük a leggyakoribb lélekszerződéseket, melyeket másokkal kötünk. 

A magány lélekszerződése

Akkor fordul elő, amikor mi romantikusan bántunk másokat. Valószínűleg a múltban félrevezettél valakit, vagy több szívet törtél össze, mint amennyit gondolsz. Ebben a világban a szerződés miatt mindig megsérülhetsz vagy összetörhetsz, amikor találkozol valakivel.

Valójában nem fogsz találni senkit, aki maradni fog, mert soha nem vetted figyelembe azt, amit korábban tettél. Még ha fáj is, ez megtanít téged arra, hogy másokkal is jól bánj és megismerd, hogy mire van szükséged a szerelemben.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL