Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

Szerző:
Szabó Anna
Minden embernek van egy olyan veleszületett képesség, hogy képes ösztönösen megérezni dolgokat, és olykor lelki útmutatást kap. Sokan azonban elnyomják ezt magukban, vagy figyelmen kívül hagyják a jeleket. Pedig az első lépés mindehhez az, hogy egyszerűen tisztában kell lenned azzal, hogy létezik lelki ajándék.

Minél inkább ráhangolódsz erre a lelki, spirituális tudásra, annál inkább kapsz ilyen jellegű útmutatásokat, és annál jobban felismered ezeket a jeleket és üzeneteket. Az alábbiak a jelei annak, hogy lelki ajándékot kaptál:

 


 

6. Erősek az intuícióid

Amikor adott kérdéseket felteszel másoknak, már hamarabb hallod a fejedben a választ, mint ahogy ők válaszolnak. Vannak, akik hangokat is hallanak, mások pedig úgy érzik, hogy a gondolatok szinte megjelennek a fejükben, és megint vannak, akik úgy vélik, hogy a válasz a szívükben van. Nem számít, hogy milyen formában érkezik hozzád az üzenet, a lényeg, hogy te tisztában vagy velük. Ha véletlenszerűen gondolatok keletkeznek a fejedben vagy hangokat hallasz, akkor figyelj erre, és ne söpörd őket félre. Figyeld meg, amikor a dolgok jól mennek és akkor is, amikor éppen nem.

Képzeld el, hogy együtt lógsz a barátaiddal és nagyon jól szórakoztok. Mit érzel, miközben erre gondolsz? Aztán képzeld el magad, amikor nagyon rossz napod volt az életedben, bármi is volt az, és akkor milyen érzés tört rád.

Mindig emlékezz arra, hogy légy hálás a testednek ezeket az üzenetekért, és ahogy elfogadod, hogy vannak ilyen jelek és üzenetek, annál inkább egyre több ilyen jellegű üzenet és információ fog hozzád áramlani.

lelkipatika spirituális üzenet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL