LELKIPATIKA

5 negatív gondolat, ami megakadályozza a lelki fejlődésedet

Szerző:
Szabó Anna
Az elme gyakran képeket vetít eléd, és folyamatosan gondolatokkal bombáz, amik nem mindig pozitívak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az, amiért az agy „érte nyúl”, az hasznos is lenne a számodra. Olyan ez, mint egy gyermek, aki akkor ragad meg dolgokat, mikor az tilos. Sok oka lehet annak, amiért az elme ezt teszi.

A kommunikáció egy rendkívül hatékony eszköz. Az, hogy tudatosan vagy tudat alatt dönt úgy az ember, hogyan fejezi ki magát, az mindenképpen árulkodik a mentális és érzelmi világáról. A szavak nem csak reflektálás valamire, hanem cselekvésre késztetnek és súlyuk van. Ez sajnos a kommunikációra is kihat, és sokszor mond az ember meggondolatlanul dolgokat. A szavaknak sokféle hatása és valódi ereje van. Ugyan a beszéd meghatározhatóbb, mint a gondolat, a gondolat ugyanis egy definiálhatatlanabb dolog. Ám a gondolataid határozzák meg, mi is az, amit éppen kimondasz, vagy hogyan teszed azt. Ezeket azonban képes vagy kontrollálni, a kimondott szavakkal ellentétben. Hiszen a meggondolatlan beszédet már nem tudod visszavonni, és sokszor rombolhat.

Gyakran saját magaddal vagy a legszigorúbb. Az elméd folyton locsog, és bírálod saját magad. Néha előtörnek ezek a gondolatok, persze, ez lehet olykor mókás is.  Néha szarkazmusba torkollik a dolog, bár az ilyen ember fel sem méri, hogy esetleg ezzel fájdalmat okozhat másoknak. Az alábbiakban felsorolunk néhány dolgot, amikkel magadat ostorozod. Ismerd fel, hogy ezek káros gondolatok, és légy elnézőbb önmagaddal szemben!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL