Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 jel, mely arról árulkodik, hogy elvesztetted a belső intuíciódat

Szerző:
Szabó Anna
A belső intuíció megvéd a veszélytől, egy olyan kis hang, amely megsúgja, mely döntéseket nem érdemes például meghozni. Ha ráhangolódsz a saját belső hangodra, akkor tudni fogod, mikor van szüksége rád egy szeretett személynek, megérzed majd, ha valami nincs rendben, vagy bármi mást! Néha azonban blokkolod a megérzéseidet, és elveszíted azt a képességet, hogy jól tudd értelmezni őket.

Az alábbi jelek egyértelműen arra utalnak, hogy elvesztetted a kapcsolatot a belső hangoddal. Ha valamelyik is igaz rád, akkor muszáj dolgoznod rajta, mert ez bizony hozzátartozik az élethez.

{KEPGALERIA}

4. Az őrült irracionalitás

Elutasítod a megérzéseidet, mert őrültségnek és irracionálisnak hangoznak? Lehet, hogy a belső hangod azt súgja, hogy menj valahová, ahol sosem voltál, vagy tégy valami olyat, amit még sosem csináltál! Na de mi van akkor, ha még azt az ajtót sosem nyitotta ki előtted senki, és szükséged lenne segítségre? Mi van, ha a második ajtó mögött vannak az álmaid, és te még mindig az első ajtó előtt álldogálsz? Lehet, hogy sok karrierrel és sok más élménnyel kapcsolatos dolog marad ki az életedből, mert figyelmen kívül hagyod a megérzéseidet, és őrültségnek tartod azt, hogy eltérj a normáktól.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL