LELKIPATIKA

5 jel, hogy minimalizmusban "szenvedsz" - Ez volna a békés élet titka?

Egyre többen mondogatják, hogyan a minimalista életmód, békét hoz az embernek. Nincs az a stressz, megfelelni és szerzési vágyás, örökös hajtás, mint ami a maximalistákat jellemzi. Megszabadulva a felesleges lelki terhektől és tárgyi holmiktól sokkal békésebb, harmonikusabb, felszabadultabb életet élnek. De itt most nem az a kérdés jó-e vagy sem, hanem az, hogy te vajon az vagy-e!

{KEPGALERIA}

3. Csak békére vágysz

Nem vágysz másra, mint békére és nyugalomra, arra, hogy mások élni hagyjanak. Nem akarsz éjjel-nappal dolgozni azért, hogy meglegyen mindened, drága luxus holmijaid vagy más értékeid legyenek. Lenyűgözni sem akarsz senkit. Éppen ezért nem tepersz úgy, ahogy a maximalisták. Nem akarsz azon stresszelni, hogy valami sikerül-e vagy sem, vagy hogy hónapokig öld bele valamibe az energiádat. Neked a nyugalom többet ér mindennél. Különben is, a te világodban úgy is lehet valaki boldog és elégedett, minthogy mást sem csinál csak gürizik, mások talpát nyalja, másnál akar bevágódni vagy hogy anyagi hasznokat szerezzen. Nem kell sem az idődet sem az energiádat áldozni, vagy másnak adni ki magadat, mint amilyen vagy. Önmagad lehetsz és lélekben, térben, egyaránt szabad. Arra van időd, amire te beosztod. Így eleget foglalkozhatsz a hobbiddal, önmagaddal vagy akár a szeretteiddel. Sokkal kiegyensúlyozottabb az életed másokéhoz képest.
Hiszel benne, hogy nem ezek jelentik a boldogságot, nem a tárgyi holmik, sem a hangzatos karrierek, hanem az emberi belső értékek, ezért nagyon is boldog lehet olyan, aki kevesebbek is beéri.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL