LELKIPATIKA

5 jel, hogy mániákusan pótcselekvő vagy, mert elnyomott lelki gondjaid vannak

Sokan hiszik azt, hogy ők biztos tudnának arról, ha pótcselekszenek. Pedig nem így van. Sokaknak fel sem tűnik, annyira automatikussá vált. Márpedig a pótcselekvés egy olyan rossz szokássá fajulhat, hogy pótcselekvő nem bír meglenni a mániái nélkül. Az ilyen szintű pótcselekvők életében komoly lelki gondok húzódhatnak meg a háttérben. Vajon te is ilyen pótcselekvő vagy? Ebből az 5 jelből kiderül!

 

Valahol, egy kicsit mindenki pótcselekvő. Így vezetjük le a stresszt, például babrálással. Babráljuk a hajunkat, a körülöttünk levő tárgyakat. Sokaknak ennyi elég is, és csupán átmenetileg vagy ritkán teszik, de másoknál viszont óriási méreteket öltő mániákká fajul. Olyankor a pótcselekvés már nem old meg semmit, csak elkendőzni a lélekben megbúvó fájdalmat, félelmet, problémát. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

5. Extrém dolgok iránti késztetés érzet

Akadnak extrém pótcselekvők is, akik mondjuk indulás előtt háromszor körbefutják a lakást, hogy mit felejtettek égve vagy ötmilliószor visszaszaladnak az ajtóhoz, hogy megnézzék, biztosan bezártak-e. Vagy extrém pótcselekvés egy bizonyos szín imádatának kifejezése és életkörülmények aszerinti átrendezése. De vannak egészen egészséges pótcselekvők is, amikor úgy érzik, muszáj leírniuk az érzéseiket (csak legyen náluk toll és papír is, különben kitépik a hajukat), vagy kibeszélni magukat, felhívniuk valakit. Mint ahogy az sem élet, ha valaki 0-24-ben az interneten éli az életét. Ezeket mind túlzásba lehet vinni, mint általában mindent, ami kényszeres. Ezért, amikor valaminek a megtételére kényszert érzel, gondolkodj el, mi lehet az oka. Tarts egy kis önvizsgálatot, és inkább nézz szembe a lelki problémáddal, semmint kényszerek és mániák között élj.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL