Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 jel, hogy mániákus segítségnyújtásban, avagy hősnő szindrómában szenvedsz

Szerző:
Szabó Anna
Az egy nagyon szép és nemes dolog, ha az ember szeret másokon segíteni, de legalábbis meg van benne a vágy, hogy megtegye. A kérdés csupán az, milyen mennyiségben teszi? Egyáltalán akkor segít, amikor másnak valóban szüksége is van rá vagy ha kéri ha nem, ő megmenti! Lássuk, hogy vajon te is megmentő szindrómában szenvedsz-e!

{KEPGALERIA}

3. A tettek embere vagy

Olyan személy vagy, aki nem csak, hogy felháborodik, de oda is megy az utcán rendet tenni a veszekedő párhoz, vagy az anyához, aki leteremti a gyerekét? Ahol elcsattan egy pofon vagy bármi erőszak, nyomban megjelensz, és lesújtasz? Bele sem gondolsz abba, hogy esetleg nem rád tartozik vagy, ami rosszabb, gondod származhat belőle, te mész és intézkedsz, mert nem nézheted az igazságtalanságot, a kegyetlenkedést, de még a szerencsétlenkedést sem. Ezért kíséred hazáig az öregasszonyt, aki tíz millió szatyorral tér vissza a piacról. Légy ezekkel óvatos az előbb említett okok miatt, és azért is, mert így könnyen kihasználhatják a jó szívűségedet. Ne akarj minden héten egy-egy ismerősödet költöztetni vagy örökösen átmenni hozzájuk a halakat etetni. Tudj nemet mondani!
De persze ha egy baleset szemtanúja vagy és nem riadsz meg, akkor kivételesen rohanhatsz segíteni! Ám akkor se az égő házba…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL