LELKIPATIKA

5 jel, hogy lélekben kőkemény feminista vagy! - Légy rá büszke!

Olyan modern, teljes értékű nőnek vallod magad, akinek van karrierje, nem az a legfőbb vágya, hogy urára és parancsolójára főzzön, mosson, takarítson naphosszat, lesve minden kívánságát? Olyan nő vagy, aki felháborodik azon, ha kevesebb fizetést kap ugyanazért a munkáért, amit egy pasi is végez és ő mégis többet kap? Talán már ez is egy jel! De még van itt 5 másik is, ami tudatja veled, hogy lélekben egy vérbeli feminista vagy!

2. Egyenjogúság megkövetelése

A párkapcsolatodtól kezdve a munkahelyedig, az élet minden területén egyenlőséget követelsz meg magadnak, mert szerinted et a természetes és ez minden nőnek jár. Mint ahogy az előbbi pontban is, a háztartásbeli munkákat illetően is egyenlőséget vársz. Megköveteled, hogy a párod tekintsen rád egyenlő félként, nem pedig az alárendeltjeként.
És bár tudatában vagy annak, hogy a főnök a főnök, de a tiszteletet ugyanúgy kikéred magadnak a munkahelyeden is az egyenlő bánásmódban való részesítést. Szóval te biztos nem fogod hagyni, hogy ugyanannyit dolgoztok – vagy akár te többet – egy férfi kollégával, de mégis ő kapjon érte többet. Mint ahogy olyan helyzetekben sem fogod hagyni magad, mint mikor tegyük fel, programozóként próbálsz elhelyezkedni, de sántít a dolog, hogy bizonyos helyekre csak férfiakat vesznek fel. Miért is? Az ő diplomája fényesebb a tiedénél, mikor ugyanolyan profi vagy te is? Az ilyen és ehhez hasonló dolgokat nem állhatod meg szó nélkül!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL