LELKIPATIKA

5 jel, hogy lélekben kőkemény feminista vagy! - Légy rá büszke!

Olyan modern, teljes értékű nőnek vallod magad, akinek van karrierje, nem az a legfőbb vágya, hogy urára és parancsolójára főzzön, mosson, takarítson naphosszat, lesve minden kívánságát? Olyan nő vagy, aki felháborodik azon, ha kevesebb fizetést kap ugyanazért a munkáért, amit egy pasi is végez és ő mégis többet kap? Talán már ez is egy jel! De még van itt 5 másik is, ami tudatja veled, hogy lélekben egy vérbeli feminista vagy!

2. Egyenjogúság megkövetelése

A párkapcsolatodtól kezdve a munkahelyedig, az élet minden területén egyenlőséget követelsz meg magadnak, mert szerinted et a természetes és ez minden nőnek jár. Mint ahogy az előbbi pontban is, a háztartásbeli munkákat illetően is egyenlőséget vársz. Megköveteled, hogy a párod tekintsen rád egyenlő félként, nem pedig az alárendeltjeként.
És bár tudatában vagy annak, hogy a főnök a főnök, de a tiszteletet ugyanúgy kikéred magadnak a munkahelyeden is az egyenlő bánásmódban való részesítést. Szóval te biztos nem fogod hagyni, hogy ugyanannyit dolgoztok – vagy akár te többet – egy férfi kollégával, de mégis ő kapjon érte többet. Mint ahogy olyan helyzetekben sem fogod hagyni magad, mint mikor tegyük fel, programozóként próbálsz elhelyezkedni, de sántít a dolog, hogy bizonyos helyekre csak férfiakat vesznek fel. Miért is? Az ő diplomája fényesebb a tiedénél, mikor ugyanolyan profi vagy te is? Az ilyen és ehhez hasonló dolgokat nem állhatod meg szó nélkül!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL